Naschoolse Opvang

Buitenschoolse opvang

Vrije School Utrecht biedt voor haar leerlingen buitenschoolse opvang aan. Wij hebben voor het verzorgen van de naschoolse opvang afspraken met een tweetal organisaties.

Ludens
Ludens verzorgt de naschoolse opvang ook tijdens schoolvakanties en op schoolvrije dagen. Bij de Vrije School Utrecht hoort BSO Salto voor kinderen van 4-12 jaar, deze locatie ligt op loopafstand van de school.

Vakantieopvang: Ludens biedt ook opvang tijdens schoolvakanties. Ook ouders die geen gebruik maken van de reguliere BSO kunnen hiervan gebruik maken.

Wanneer Ludens in verband met plaatsgebrek (naschoolse opvang)  geen opvang  kan bieden, zullen wij de ouders in contact brengen met andere organisaties die BSO verzorgen (BSO – organisaties, gastouderbureaus). Dit laatste geldt in ieder geval voor de voorschoolse opvang. Ludens biedt dit niet aan.

Aanmelden
Met het inschrijfformulier op www.ludens.nl kunt u uw kind aanmelden. Hebt u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Informatie & Plaatsing, ip@ludens.nl of 030 – 256 70 70.

Weltevreden
Op de locaties Maliebaan en Componistenlaan biedt Kindercentrum Weltevreden naschoolse opvang aan.
Voor leerlingen die op het Hieronymusplantsoen zijn geplaatst, kan Weltevreden ook de naschoolse opvang verzorgen (op locatie Maliebaan). De medewerkers zullen met u afspraken maken over het ophalen van uw kind.
Telefoonnummer Weltevreden 030-2202766

 

 

 

Vrije School Utrecht

Hiëronymusplantsoen 3
3512 KV Utrecht
T 030 - 231 92 09
E info@vrijeschoolutrecht.nl

Route & contact

Klik op de kaart voor de route naar de drie locaties